Six Flags America krijgt WONDER WOMAN Lasso of Truth attractie in 2017

Six Flags America zal in 2017 een 73 meter hoge attractie krijgen. WONDER WOMAN Lasso of Truth wordt hiermee de hoogste attractie in het park.

 

Het thema wordt gebaseerd op de iconische vrouwelijke superheld Wonder Woman. WONDER WOMAN Lasso of Truth is een extreme zweefmolen die de passagiers laat ronddraaien op een hoogte van 73 meter aan 65 km/u. Er kunnen per rit 32 passagiers plaatsnemen die een mooi uitzicht over het park zullen krijgen.

 

“We zijn bijzonder blij deze nieuwe attractie te mogen aankondigen die onze bezoekers nieuwe hoogtes zal doen ontdekken in Six Flags America,” vertelt Rick Howart, de directeur. “Met 73 meter wordt dit de hoogste attractie in het park en de eerste die deze wondervrouw als thema heeft.”

WONDER WOMAN Lasso of Truth zal in het rijtje van superhelden en slechteriken komen als: SUPERMAN Ride of Steel, Batwing en JOKER’s Jinx. De kolossale toren zal zichtbaar zijn vanuit het hele park.