Dorney Park biedt heel wat nieuwigheden aan in 2017

Het Amerikaanse Dorney Park, nabij Allentown, maakte deze week de nieuwe toevoegingen voor 2017 bekend. Naast nieuwe attracties komt het park ook op de proppen met een gloed nieuwe show en enkele upgrades voor het waterpark ‘Wildwater Kingdom’.

 

Op vraag van ontelbare fans van het park, heeft men beslist om de botsauto’s opnieuw te introduceren in Dorney Park. Deze klassieke attractie is nog immers populair bij het grote publiek. De nieuwe botsauto hal zal gebouwd worden nabij de ingang van de achtbaan “Talon”.  Bezoekers zullen kunnen plaats nemen op 1 van de 20 wagentjes.

De tweede toevoeging is “de Kaleidoscope”, een Troika gebouwd door de fabrikant ‘Huss’. Deze zal opgebouwd worden aan de Main Midway, nabij het Coasters restaurant. Met zijn drie gigantische armen zal deze attractie de gondels, terwijl ze roteren rondom een centrale as, op en neer laten gaan. De gehele attractie zal tegen de wijzers van de klok in draaien. Naar verluid zal je zelfs even gewichtloosheid kunnen ervaren tijdens de rit.

Ook aan een nieuwe show werd er gedacht, maak kennis met ‘Cirque Imagine’.  In deze 30 minuten durende show kan je spectaculaire stunts en fascinerende luchtacrobatie aanschouwen.

Uithouding, atletische lichamen, schoonheid, acrobatie en humor gaan hand in hand doorheen deze voorstelling. Er zullen verschillende attributen worden gebruikt zoals trampolines, trapezes en fietsen.

Wanneer de maag knort tijdens je bezoek kan je onder andere terecht in het nieuwe ‘Parkside Pavilion’.   Deze is gelegen achter ‘White Water Landing’ en is bereikbaar via een padje dat langsheen de attractie Hydra loopt. Parkside Pavilion zou plaats kunnen bieden aan maximum 2000 personen, het is speciaal ontworpen om grote groepen te kunnen bedienen. Bij goed weer zal men ook buiten kunnen zitten op het terras.


Last but not least, het waterpark ‘Wildwater Kingdom’ wordt ook onder handen genomen. Zo zal het park 17 nieuwe kleedkabines bouwen en wordt het horecapunt aangepast. De vernieuwde ‘Sunset Beach Bar’ zal binnenkort de deuren openen.

 

Bron: newsplusnotes