Warner Bros. Movie World lanceert een wereld van virtuele krankzinnigheid

Het Australische park Warner Bros. Movie World tovert haar achtbaan ‘Arkham Asylum’ om tot een VR coaster. Deze achtbaan opende de deuren in 1995 en werd gebouwd door Vekoma. Ze val het best te vergelijken met “Condor” (Walibi holland) en de “Vampire” (Walibi Belgium), aangezien het om een SLC type gaat.

 

Arkham Asylum zal voorzien worden van een 360-graden virtual reality ervaring met technologie die naadloos de beweging van de achtbaan zal synchroniseren met die van de trein. De ride zal bol staan van de spannende twists, turns en loopings, gecreërd door middel van high-definition VR-beelden.

Maak je klaar voor een rit vol spanning op ’s werelds eerste Arkham Alsylum gethematiseerde attractie. Deze gekke ervaring zal adrenaline junkies onderdompelen in de wereld van “Ivy League of Insanity” en hen de schok van hun leven bezorgen.

Arkham Asylum behaald snelheden tot 85km/u. Race mee in de angstaanjagende nieuwe treinen die je bovenlichaam vrijheid zullen geven als nooit tevoren. Je zal tot 4,2 G ervaren als je 5 inveries overleeft op deze niet te missen coaster. De treinen werden vervaardigd door de bouwer Kumbak.

Alleen de moedigste mensen mogen ‘Asylum’ betreden om oog in oog komen te staan met één van de meest beruchte criminele personen op deze planeet, namelijk de Joker. Hij zal proberen om Gotham City te infecteren met gevaarlijke monsters.

Voor deze virtual reality ervaring zal de bezoeker echter een kleine vergoeding moeten bijbetalen.