Wanda’s vlaggenschip Wuhan Movie Park gesloten voor renovatie

De Wanda groep opende amper 18 maanden geleden het indoorpark Wuhan Movie Park. Het park dat meer dan 500 miljoen euro gekost heeft, zou een grote renovatie en upgrades krijgen om het comfort voor de klanten te verbeteren. Deze boodschap bracht het park onlangs naar buiten.

Wang Jianlin, de CEO achter de groep zei al meermaals in interviews Disney concurrentie te willen aandoen, vandaar dat de keuze om het park voor lange tijd te sluiten, zo kort na opening, een zeer vreemde stap lijkt.

Een geplande heropening of informatie over welke zaken er zullen veranderen wil men niet naar buiten brengen. Het park is aangekleed als filmpark met een zestal indoor attracties, waaronder een soort Soarin’ attractie.

Het blijft dus voorlopig afwachten wat de plannen precies zijn voor dit park. De groep investeert momenteel nog in 4 andere parken die in opbouw zijn. Drie daarvan zouden dit jaar nog moeten openen, het vierde ten vroegste in 2017.

 

Bron en foto: Wanda