Hansa-Park opent extra kamers in wachtrij Kärnan

In 2015 opende Hansa-Park, één van de hoogste en snelste achtbanen van Duitsland, namelijk ‘Kärnan’. Deze achtbaan werd geopend zonder enige aankleding, maar het park zat in tussentijd niet stil en dit jaar werd er verder gewerkt om de wachtrijen aan te kleden, net zoals het stationsgebouw. In de wachtrij verscheen ook allerhande theming, toch bleven er bepaalde ruimtes gesloten voor het publiek, die zullen nu dus openen.

 

Een achtbaan openen zoals Kärnan in Hansa-park, met zoveel oog voor aankleding, is niet simpel en gebeurd dus ook niet op een, twee, drie.
De achtbaan opende daarom in 2015 met weinig tot geen aankleding.
Dit jaar werd er volop verder gewerkt aan de aankleding van het stationsgebouw en de wachtrij. Het is in die wachtrij dat men vanaf 27 augustus 2016 om 18 uur de nieuwe kamers zal kunnen verkennen.

Het verhaal gaat als volgt: Archeologen ontdekten in het kasteel enkele nieuwe ruimtes die ze onderzochten, zo ontdekten ze de troonzaal, het wapenarsenaal en de kasteel keuken. Deze kamers zijn toegankelijk via een geheime gang, die tot op heden gesloten bleef.

73d62783777c641f0145a412ce49bcb5fd5871d53a28aa67c3e651de2f657101

Er werd ook verteld dat de onderzoekers nog steeds niet alle kamers hebben onderzocht in het oude kasteel, wat doet vermoeden dat er in de toekomst nog meer kamers zullen openen in deze geheime gangen.

Ook de kasteeltoren, waarin de verticale lifthill en de first drop verborgen zitten, bleef tot nu toe een kale betonnen toren. Recent werden dan toch stellingen geplaatst tegen deze toren, die doen ons  vermoeden dat het park zal beginnen met de aankleding hiervan.

 

Bron en foto: Hansa-Park