Opening Sky Dragster in Skyline Park laat op zich wachten

In Skyline Park werd de afgelopen maanden gewerkt aan de nieuwe achtbaan Sky Dragster, een wereld primeur. Voor de bouw van deze achtbaan werd beroep gedaan op Maurer Rides, maar een opening laat op zich wachten.

 

Sky Dragster zou normaal geopend worden in juli, maar de bouw liep vertraging op, wat hiervoor de reden is, is momenteel nog onduidelijk. Sky Dragster wordt een wereld primeur voor Maurer Rides.  De achtbaan krijgt motorfiets karretjes waarbij de berijder zelf de snelheid van de lancering kan bepalen. Men beloofd alvast dat het de snelste motorfietsachtbaan ter wereld wordt.

2016 zou sowieso een testjaar worden voor deze achtbaan, vanaf 2017 zou ze pas op volle capaciteit gaan draaien. Het park hoopt de achtbaan alsnog te kunnen openen voor het einde van september.

 

Bron en foto: Skyline Park, Parkerlebnis