Opa van 86 bouwt achtbaan in tuin

Dat je niet jong moet zijn om van een achtbaan te kunnen genieten, wordt nog maar eens bevestigd door de Amerikaan Steve Dobbs (woonachtig te California). Al van kinds af aan droomde hij, net zoals velen onder ons, van een eigen pretpark. Hij besloot om de handen in elkaar te slaan en er gewoonweg werk van te maken.

In zijn tuin maakte hij voor zijn 2 kleinkinderen een attractie waarbij ze met behulp van gemotoriseerde kinderwagentjes voorbij enkele scenes uit bekende Disney-films zoals Frozen, Finding Nemo en Toy Story  snorren. Maar het pareltje van zijn persoonlijke pretpark, genaamd Dobbsland, is uiteraard de zelf gemaakte achtbaan. Het achtbaantreintje gaat omhoog via een kleine lifthill om vervolgens een kleine afdaling te maken. Ondank de beperkte statics van deze baan, is de fun voor Steve en zijn kleinkinderen nooit ver weg.

 

 

Wil je meer weten over home-made achtbanen, check dan zeker ook eens dit artikel:

 

 

Bron+ video: Inside the magic