Nieuwe darkride Adventureville geopend in Adventure Island

In Adventure Island te Engeland opende een gloednieuwe attractie, de darkride Adventureville. Deze attractie werd door het park zelf ontwikkeld en gebouwd en is speciaal gericht op de jongste bezoekers.

 

Na 12 maanden bouwen en een investering van 800000 euro opende Adventure Island de nieuwe darkride Adventureville. Tijdens de rit maak je een reis door het mythische dorpje Adventureville. De negen karretjes nemen je mee over heuveltjes, door scherpe bochten en door een draaiende tunnel waardoor je denkt ondersteboven te gaan. Een ritje duurt 3 minuten. Onderweg zal je meerdere verrassingen ontdekken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat Adventureville nog specialer maakt is dat het een unieke attractie is, die je nergens anders zal vinden. De hele darkride is ontwikkeld door Adventure Island. General Manager Robert Roberts en Creative Director Paul Clapp werkten samen met een gespecialiseerd team om deze attractie te creëren. De scènes in de darkride werden op een pc gecreëerd door Paul’s broer Martin, die al een Oscarnominatie in de wacht sleepte voor geanimeerde film.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Robert vertelt: “Het is een traditie bij ons om zelf onze unieke attracties te bouwen, daarom gingen we ook de uitdaging aan om deze nieuwe te bouwen. De nieuwe darkride zal een beleving aanbieden die je nergens anders kan vinden.”

Managing Director, Marc Miller vertelt: “We zullen voortdurend blijven uitbreiden en ontwikkelen zodat we onze bezoekers steeds iets kunnen aanbieden waarvoor ze opnieuw naar het park willen komen. Adventureville is een belangrijke ontwikkeling voor ons aangezien je deze nergens anders kan vinden.”

 

Een voorsmaakje: