Fans kozen het logo van de nieuwe achtbaan in Busch Gardens Williamsburg

Busch Gardens Williamsburg opent volgend jaar een nieuwe attractie, het wordt een houten achtbaan van de Amerikaanse achtbaanbouwer Great Coasters International (GCI). Fans mochten eerder al de naam kiezen van de nieuwe achtbaan, nu hebben de fans ook het logo gekozen.

 

Busch Gardens Williamsburg heeft 4 nieuwe mogelijke logo’s laten ontwerpen waartussen de fans mochten kiezen. Het waren twee verschillende ontwerpen en per ontwerp waren er telkens twee verschillende kleuren (rood of blauw).

Het eerste ontwerp had een traditioneel schild, fans konden kiezen tussen het rode of het blauwe ontwerp. Het tweede ontwerp had een schild met een draak erin verwerkt, hier waren de kleuren zwart-rood of zwart-blauw.

In de afgelopen week mochten de fans zelf stemmen op de website van het park. Uiteindelijk werd het ontwerp met de draak in rode uitvoering gekozen.

13995514_10153973029013315_4772399794738850895_o

De nieuwe houten achtbaan in Williamsburg zal rijden met de Millennium Flyer treinen van Gwazi. Deze houten achtbaan werd eveneens gebouwd door GCI en sloot vorig jaar de deuren in Busch Gardens Tampa. De treinen zijn momenteel al op hun nieuwe locatie waar ze volledig worden klaargestoomd om te functioneren op de nieuwe achtbaan.

De bouw kan je bij ons helemaal volgen op deze pagina.

 

Bron: newsplusnotes

Foto’s: Busch Gardens Williamsburg