Musical Deep Ocean Monsters in Koninklijke Burgers’ Zoo is een groot succes

Blacklight musical Deep Ocean Monsters in Koninklijke Burgers’ Zoo verwelkomt sinds de start op zaterdag 16 juli 2016 al meer dan 10.000 gasten

 

Burgers’ Zoo is aangenaam verrast door het enthousiasme waarmee de blacklight musical Deep Ocean Monsters door de gasten is ontvangen. Sinds de start van de voorstellingen op zaterdag 16 juli 2016 is in één week tijd het bezoekersaantal aan de musical de 10.000 personen gepasseerd. Deep Ocean Monsters wordt dagelijks minimaal vier tot maximaal zes keer opgevoerd, afhankelijk van de bezoekersdrukte aan het Arnhemse dierenpark. Tot en met zondag 28 augustus 2016 kunnen gasten elke dag van de voorstellingen genieten, die gratis bij de entreeprijs zijn inbegrepen.
Thematische, avontuurlijke evenementen

Koninklijke Burgers’ Zoo organiseert elke vakantieperiode een avontuurlijk en verrassend evenement dat aansluit bij de leefwerelden in het dierenpark. Van 16 juli tot en met 28 augustus 2016 staat de Ocean centraal met de Deep Ocean Monsters. Samen met Van Hoorne Entertainment heeft het Arnhemse dierenpark een musical ontwikkeld waarin het leven in de diepzee op kleurrijke en educatieve wijze centraal staat. De musical is geschikt voor jong en oud en biedt naast humor, zang en dans ook veel informatie over de soms monsterlijke diepzeebewoners. Deep Ocean Monsters is een vernieuwend edutainment project dat met spectaculaire visuele effecten de beleving van dieren en natuur in Burgers’ Zoo versterkt.

Driedimensionaal lichtspektakel
Speciaal voor Deep Ocean Monsters is het Auditorium van het Safari Meeting Centre in deze periode omgebouwd tot een blackbox. Hierdoor komen de blacklight-effecten en de grote handpoppen die door acteurs gehanteerd worden op kleurrijke wijze tot hun recht. Bezoekers krijgen het gevoel alsof de diepzeemonsters over het podium zwemmen. De jonge Zoë verwondert zich over de kleurrijke onderwaterwereld van Burgers’ Ocean, waar bezoekers een droge duik maken in een tropisch koraalrif. Ze droomt ervan om dierverzorger in de Ocean te worden. Als ze thuis komt, valt ze moe in slaap met haar boek over vissen, waarna ze droomt over de diepzeemonsters. Bezoekers worden in een wervelende show meegezogen naar de donkere wereld van de diepzee.