Kikker in de Julianatoren

Kikker, bekend van de boekjes van Max Velthuijs, is al ruim 25 jaar favoriet onder de kinderen en is op zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus te zien in de Julianatoren met de wervelende show ‘Kikker is Verliefd’:

 

Het verhaal
Kikker voelt zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Maar gelukkig weet Haas al snel een antwoord, Kikker is verliefd! Maar op wie is hij dan verliefd? En is zij dan ook verliefd op hem?

Deze vrolijke familieshow zit vol liedjes. De voorstelling wordt gespeeld met poppen die door acteurs op magische wijze tot leven komen. Na afloop kan het publiek ook nog met Kikker op de foto.

De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer info: www.julianatoren.nl