Fotoalbum: Beekse Bergen – juni 2016

Het dierenpark Beekse Bergen is gelegen nabij het Nederlandse Tilburg. Het park mag beschouwd worden als grootste dierenpark in de Benelux, in het park leven ongeveer 150 dierensoorten. In het park leven de dieren op grote open gebieden, die te bezoeken zijn met de auto of een autobus, waardoor je een werkelijke safari maakt.

Je ontdekt er zebra’s, giraffen en struisvogels. Verder zijn er leeuwen, neushoorns, olifanten en jachtluipaarden.

Er zijn diverse manieren om dieren te zien: een wandelsafari, autosafari, bussafari en bootsafari. Sinds enkele jaren is het voor groepen ook mogelijk het park per kano te bezoeken. Naast het bezoeken van het park met de auto en de safaribus, wat al vanaf de opening van het park tot de mogelijkheden behoort, is het ook mogelijk om vanaf diverse wandelpaden of met de safariboot de dieren te bekijken. De safarimogelijkheden zijn te combineren.

Onze reporter Maarten trok met zijn gezinnetje naar het park en bracht heel wat foto’s mee.