Cedar Fair Entertainment Company sluit Wildwater Kingdom

De Cedar Fair Entertainment Company heeft aangekondigd het waterpark Wildwater Kingdom, gelegen in Ohio te gaan sluiten op 5 september. Het park was ooit een onderdeel van Geauga Lake. Tot dit park sloot in 2007.

 

Wildwater Kingdom was ooit het enige overblijvende park toen Geauga Lake gesloten werd. Het waterpark zal nu ook de deuren voorgoed gaan sluiten, dat kondigde de Cedar Fair Entertainment Company aan.

Op de website van het park valt volgende boodschap te lezen: “Cedar Fair werkt samen met de gemeente om het domein een nieuwe bestemming te geven, op een manier die de omgeving ten goede komt.” In een persboodschap vertelde de groep nog het volgende: “Na op lange termijn plannen te hebben onderzocht moesten we besluiten dat de tijd gekomen was om deze beslissing te nemen. Cedar Fair wenst alle inwoners van Northeast Ohio te bedanken voor hun jarenlange steun en bezoekjes elke zomer opnieuw.”

Het park heeft het altijd moeilijk gehad om het hoofd boven water te houden sinds de sluiting van het zusterpark Geauga Lake.

 

Bron en foto: Wildwater Kingdom