TPF filmpje: Klugheim – Phantasialand

In deze artikelreeks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende onrides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks gaan wij wat uitleg geven over het filmpje dat je te zien krijgt. Vandaag nemen we je mee naar het nieuwe themagebied in Phantasialand genaamd Klugheim.

 

Klugheim had heel wat mysterie rond zich toen het werd aangekondigd door Phantasialand, maar ondertussen zijn de geheimen prijs gegeven. In het gebied vind je immers 2 achtbanen en een restaurant terug. De achtbanen zijn niet van de minste, samen zijn ze goed voor 6 wereldrecords.

Taron zal je ondertussen al wel kennen, de langste en snelste multi-launch-coaster zonder inversie ter wereld. Taron is ook de baan met de sterkste LSM lancering ter wereld en de baan telt maar liefst 58 kruispunten, wat ook een wereldrecord is. Raik is dan weer een family boomerang achtbaan en tevens de langste en snelste ter wereld.

Dit filmpje werd gemaakt door Dries Defever, hij koos dan ook voor de perfect passende muziek van het Klugheim gebied. Geniet met ons mee van het filmpje.