Plopsa Coo op zoek naar 60 jaar oude foto Zetellift

Naar aanleiding van de zestigste verjaardag van de iconische Zetellift, is Plopsa Coo op zoek naar personen die de attractie in het eerste openingsjaar getest hebben. Het park heeft hierover een wedstrijd gelanceerd.

 

Plopsa Coo, het Plopsa-park dat gelegen is in de Belgische Ardennen, heeft heel wat te vieren.  Het park blaast dit jaar immers tien kaarsjes uit! Daarnaast wordt de beroemde Zetellift maar liefst zestig jaar. De attractie biedt bezoekers reeds decennialang een panoramisch uitzicht over de Amblève-vallei en de bekende Watervallen van Coo. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, is Plopsa Coo op zoek naar personen die de attractie in het eerste jaar na de opening bezocht hebben. Aan deze mensen wordt gevraagd per e-mail een foto van deze gebeurtenis te versturen naar zetellift@plopsa.be. Dit kan nog tot en met maandag 11 juli tot 12u.

De winnaar wordt met zijn familie persoonlijk uitgenodigd op het verjaardagsfeest ter ere van ’10 jaar Plopsa Coo’, dat plaatsvindt op woensdag 13 juli. Op deze dag komen de meiden van K3 en Sandra Kim het beste van zichzelf geven tijdens een spetterende liveshow. Tickets hiervoor zijn uitzonderlijk beschikbaar aan het voordeeltarief van €9,99 en kunnen aangekocht worden via www.plopsacoo.be .