Hansa-Park stelt nieuwe achtbaan uit naar 2017

Bij de start van het seizoen deelden we jullie mee dat er in het Duitse Hansa-Park 2 nieuwe attracties zouden gebouwd worden. Voor de kinderen een nieuwe achtbaan Der kleine Zar – Meine erste Achterbahn’ en voor de familie de kettingmolen ‘Hansa-Flieger’.

 

Het goede nieuws is dat de zweefmolen bijna klaar is en binnenkort zal openen voor het publiek. Over de nieuwe achtbaan is er helaas minder goed nieuws, Deze zal immers niet meer openen in 2016. Hansa-Park heeft de opening uitgesteld tot 2017.

De oorzaak ligt niet bij het park maar bij de bouwer “Preston & Barbieri” en aan de keuringsinstantie TÜV, als enige Noord-Duits park dat TÜV gecertificeerd is kunnen ze niet verder zonder goedkeuring van TÜV. Gelukkig biedt het park wel 2 nieuwe kinderattracties aan in de plaats van de uitgestelde achtbaan. Welke deze zijn en of ze alleen maar voor dit seizoen zijn is niet geweten. De namen van de 2 attracties weten we al wel, dit zal “Schildkröten-Karussell” en “Westernstiefel-Karussell” zijn.

Parkerlebnis 1

 

Bron en foto:Parkerlebnis