Nieuw hotel voor Alton Towers

Het Engelse pretpark Alton Towers krijgt er volgend jaar een hotel bij. Dit nieuwe hotel zal een CBeebies thema krijgen, waardoor het uiterst geschikt wordt voor gezinnen met kinderen. Heel veel info geeft het park nog niet vrij, enkel dat het opent in 2017.

 

Alton Towers liet via de facebookpagina aan haar fans weten dat men volgend jaar nog meer verblijfsaccommodaties gaat aanbieden. CBeebies kreeg al een volledig themagebied in het park, waar vorig jaar nog de nieuwe achtbaan Octonauts Rollercoaster Adventure opende. Het hotel moet een aanvulling worden op dit kindvriendelijke gebied en zal bol staan van de muziek, verhalen en avonturen.

Het hotel zal dus een sterk thema krijgen, zo zullen de kamers in het teken van de kinderseries van CBeebies, zoals CBeebies Bugbies en Swashbuckle. Het park beloofd alvast dat het een volledig uniek hotel wordt, meer details zullen later verteld worden.

Het hotel zal de accommodaties die het park nu al aanbied nog verder aanvullen. Het park biedt momenteel al het Alton Towers Hotel aan, het grootste hotel van het park, het Splash Landings Hotel en het in 2015 Enchanted Village, waar men kan overnachten in Lodges of boomhutten.

 

Bron en foto: Alton Towers