Avonturenpark Hellendoorn best gewaardeerde pretpark van Nederland volgens Zoover

Avonturenpark Hellendoorn is volgens reviewwebsite Zoover het best gewaardeerde pretpark van Nederland. Bezoekers van de website beoordelen Avonturenpark Hellendoorn met een 9,1. Met dit cijfer is het niet alleen het best gewaardeerde pretpark van Nederland, maar staat het ook op de tweede plaats van meest gewaardeerde uitje in Nederland! De uitkomst, gistermiddag door Zoover gepresenteerd, is gebaseerd op ruim 6.000 reviews van bezienswaardigheden en attracties.

Bezoekers geven aan dat Avonturenpark Hellendoorn een gemoedelijke sfeer heeft met korte afstanden tussen attracties, er geen lange wachtrijen zijn en dat het park diverse attracties en shows heeft die goed onderhouden zijn. Het Avonturenpark is erg trots tot best gewaardeerde pretpark van Nederland verkozen te zijn, een prachtige prestatie in het jaar dat het Avonturenpark haar 80ste verjaardag viert!

Volgens René Peul van het Avonturenpark komt dit succes niet zomaar uit de lucht vallen:’’Gastgerichtheid is al jaren ons belangrijkste focuspunt. We zijn een echt familiepretpark en willen dan ook de perfecte sfeer creëren. Attracties zijn uiteraard leuk, maar de totale beleving is zoveel meer dan achtbanen en wildwaterbanen. Zo hanteert ieder teamlid ‘7 Gouden Regels’ die zorgen dat Avonturenpark Hellendoorn staat voor een onbezorgd dagje uit!”

Het Avonturenpark heeft de laatste jaren veel vernieuwingen ondergaan. Een nieuw gebied met 11 waterglijbanen, de teruggekeerde High Dive Stuntshow en de uitbreiding van Dreumesland zijn slechts enkele veranderingen. Avonturenpark Hellendoorn mag dan wel 80 jaar oud zijn, het familiepretpark is springlevend. En dat bewijst de nummer 1 positie als best gewaardeerde pretpark van Nederland!