Potts Park opent nieuwe attractie

In het Duitse Potts Park opent dit jaar een nieuwe attractie, genaamd “Hoppel-Hase”, gebouwd door Metallbau Emmeln. Het is een variant op de bekende paardjesbaan. De klassieke paarden werden hier vervangen door vrolijke haasjes. Het traject waarover de hazen vrolijk hobbelen is 140m lang. We kennen deze attractie van in Plopsaland De Panne, hier heet de attractie echter “De konijntjes”.

 

De locatie van “Hoppel-Hase” bevindt zich tussen de achtbaan “Potts Blitz” en het kleine museum genaamd “Riesenwohnung”.  Je dient wel minimum 84cm groot te zijn om deze attractie te kunnen betreden. Met deze attractie wil het park zijn familieaanbod uitbreiden.

Potts Park is een klein en gezellig familieparkje dat gesitueerd is in het Duitse Minden. Het biedt de bezoeker 2 achtbanen aan: “Potts Blitz” (een stalen familie achtbaan) en “Turbo-Drachen” (een stalen gemotoriseerde achtbaan). Voor heel wat waterplezier kan je dan weer terecht op de nautic jets of de log flume (de boomstammekes). Verder vind je er enkele thrill rides zoals een schommelboot en een rups. Uiteraard werd er ook aan de allerkleinsten gedacht. Die kunnen zich uitleven op het kinderspoor, de glijbaan of één van de talloze andere kinderattracties.
Darkrides heeft het park niet, maar wel een gekke outdoor rondrit doorheen de wereld van enkele gekke varkentjes. In dit park kan je ook 5 kleine musea bewonderen zoals een ambachtenmuseum en een modelbouwmuseum.

Potts Park bestaat al 10 jaar en in 2015 ontving het ongeveer 200.000 bezoekers.

 

 

Bron: Parkerlebnis