Marthe, Klaasje en Hanne doen hun intrede in Plopsa Indoor Hasselt

Vorig jaar in maart kwam er uit Studio 100 schokkend nieuws voor de fans van K3. Kristel, Karen en Josje gingen er namelijk mee ophouden, toch zou K3 blijven bestaan. Via een grote show werd een volledig nieuwe K3 samengesteld. Opnieuw kwam er een rosse met Hanne, een zwarte met Marthe en een Nederlandse blonde met Klaasje.

 

Dat de nieuwe K3 een schot in de roos is kan niemand ontkennen, de grote afscheidstournee bleef massa’s volk trekken. De eerste CD van de dames ging vlotjes over de toonbank en er werd nu al aangekondigd dat ook deze nieuwe K3 op tournee zal gaan. De nieuwe zomersingle ‘Ushuaia’ ligt momenteel in de winkelrekken, maar ook in Plopsa Indoor Hasselt zullen we niet meer om de nieuwe meisjes heen kunnen.

CEO van de Plopsa Group Steve Van Den Kerkhof vertelde het al op de fandag, de nieuwe K3 zou ook in de parken haar opwachting maken, het eerste park dat hen mag ontvangen op de attracties is Plopsa Indoor Hasselt.

Het verkeerspark, de zweefmolen, de brandweermolen en kinderdisco kregen theming van Klaasje, Hanne en Marthe.

Op 8 en 9 oktober zullen de dames ook live optreden in het park.