Eerste onridebeelden van nieuwe achtbaan Energylandia

In Energylandia bouwde men de laatste maanden een gloednieuwe achtbaan. De zevende op amper drie jaar tijd, dit jonge parkje groeit dus enorm snel. Met Rollercoaster Formula 1 opent het park een gelanceerde achtbaan van de Nederlandse bouwer Vekoma.

 

De opening voor deze achtbaan zal niet lang meer op zich laten wachten. De achtbaan werd in een snel tempo opgebouwd en men is momenteel volop bezig met de testritten. De achtbaan werd volledig custom gebouwd voor het park en kreeg de modernste treintjes. Onlangs deelde het park de eerste onridebeelden van de testritten. Op het eerste zicht lijkt dit een krachtig baantje te zijn.

 

 

Op de achtbaan word je gelanceerd aan 80 km/u op amper 2 seconden. Deze baan heeft een hoogte van 25 meter en een lengte van 500 meter. Tijdens de rit ervaar je drie inversies waaronder een Sidewinder en twee Corkscrews.