De zomer van Plopsa Coo

10 jaar Plopsa Coo

2016 heeft ook een speciale betekenis voor Plopsa Coo. Het Plopsa-park in de Belgische Ardennen blaast namelijk 10 kaarsjes uit. Bovendien viert ook de beroemde Télésiège zijn 60ste verjaardag. Dat wordt gevierd met een spectaculaire avondnocturne aan het begin van de zomervakantie!

 

Show & Evenementen

 

Verjaardagsfeest ‘10 jaar Plopsa Coo’

13 JULI

Plopsa Coo wordt 10 jaar dus dat moet gevierd worden! Speciaal voor deze gelegenheid krijgt iedereen voor € 10 toegang tot het park (i.p.v. € 25) en komen Hanne, Klaasje & Marthe van K3 langs voor een onvergetelijk concert aan de voet van de Watervallen van Coo! Daarnaast staat er nog een verrassingsact en leuke animatie op het programma.

 

Maya Show

18 JULI T/M 26 AUGUSTUS

Bzzzzzz… Maya en haar vriendjes zijn op weg naar Plopsa Coo om dolle avonturen te beleven! Gedurende de hele zomervakantie zijn Maya, Flip & Willie te zien in een te gekke liveshow.

 

Avondnocturne: Magic Nights

20 JULI & 10 AUGUSTUS

Tijdens de Magic Nights avondnocturnes verzamelen tovenaars, elf- jes en andere magische figuren zich in Plopsa Coo, waar allerlei mys- terieuze dingen staan te gebeuren. Bezoekers krijgen de kans deze magische wezens te ontmoeten, vooraleer ze opnieuw verdwijnen in de duistere bossen van devallei. Dedagwordt beëindigd met een adembenemend   vuurwerkspektakel.

 

Avondnocturne: Wiener Circus Nights

27 JULI 17 AUGUSTUS

Tijdens de Wiener Circus Nights wordt Plopsa Coo ingepalmd door circusartiesten. De hele avond lang worden bezoekers beetgenomen door goochelaars, kunnen ze genieten van de dolle fratsen van clowns en bewonderen ze de kunstjes van vuurspuwers. De avondnocturne vol entertainment wordt tenslotte afgesloten met een verbazingwekkende illusieshow, gevolgd door een spectaculair vuurwerk!

 

Avondnocturne: Summer Carnival

3 & 24 AUGUSTUS

Toeters, bellen en kleurrijke kostuums sieren Plopsa Coo tijdens Summer Carnival! Bezoekers kunnen genieten van kleurrijke dansspektakels en zwoele ritmische drums. De avond wordt afgesloten omstreeks 22u met een magisch vuurwerk.