Steinwasen Park opent nieuwe indoor speeltuin

Steinwasen Park, gelegen in Duitsland opent dit jaar een gloednieuwe indoor speeltuin.  Deze speeltuin zal een mooie uitbreiding vormen op het familiale aanbod dat het park al heeft.

 

Steinwasen Park is volop bezig met de bouw van een volledig nieuwe indoorspeeltuin. In deze speeltuin zullen de kinderen zich kunnen uitleven op een grote soft play area, botsautootjes en glijbanen. Het park heeft het Nederlandse bedrijf ELI Play ingeschakeld voor de bouw hiervan. ELI Play is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van speeltuigen en volledige speeltuinen.

 

Steinwasen Park:

Steinwasen Park is een eerder bescheiden park gelegen in het Duitse Oberried. Het park bied behalve een attractie gedeelte ook een dierenpark aan. In het attractiepark zijn de grote attracties de achtbaan Gletscherblitz, dit is een powered coaster gebouwd door Mack Rides. De rit van deze achtbaan is volledig indoor en loopt door heel wat gangen en tunnels versiert als ijsgrotten.

Nog twee interessante attracties zijn de rodelbanen. Dit zijn traditionele Bobslee banen, Berg-Rodelbahn. De twee baantjes zij vlak naast elkaar gelegen en hebben een lengte van 800 meter.

In 2014 opende het park ook een alpine coaster, Coasterbahn heeft een lengte van 998 meter.

Nog meer rodelplezier beleef je op de SpaceRunner, een indoor powered bob slee baan, vergelijkbaar met Maximus Blitz Bahn in Toverland.

 

 

Bron en foto’s: Steinwasen Park