Pharrell Williams treed op 6 juli op in Tivoli Friheden

Fans van de Amerikaanse muzikant Pharrell Williams kunnen best 6 juli 2016 vrijhouden in hun agenda. Pharrell Williams zal op die dag optreden in het Deense stadspretpark Tivoli Friheden dat dit jaar nog uitpakte met een nieuwe achtbaan.

 

Het concert:

De Amerikaanse muzikant Pharrell Williams zal op 6 juli 2016 optreden in Tivoli Friheden. Het optreden zal van start gaan om 22u ’s avonds in het stadspretpark dat gelegen is in de Deense stad Århus. De ticket verkoop is donderdag 28 april om 10 uur van start gegaan. Kaartjes kosten 395 Deense kronen, omgerekend is dat 53 euro. In deze ticketprijs zit ook al de inkom van het park.

Met het ticket kan je van ’s morgens 11 uur het park betreden. U mag zoveel u wil het park verlaten en terug binnen komen. Vanaf 18uur zal de zone rond het podium van het concert open gaan. Tickets voor het optreden kan u hier kopen.

 

Pharrell Williams:

Pharrell Williams brak bij ons door met zijn nummers “Blurred lines” (met Robin Thicke & T.I.), “Get lucky” (met Daft Punk) en “Happy” dat 8 weken op nummer 1 stond in België. Pharrell Williams werkte ook mee aan nummers zoals “Boys” (met Britney Spears), “Drop it like it’s hot” (met Snoop Dogg) en “One (Your name)” (met Swedish House Maffia). Recentelijk bracht hij ook de nummers “Marilyn Monroe” en “Freedom” uit.

 

Tivoli Friheden:

Tivoli Friheden is een gezellig stadsparkje in Denemarken. Het park staat bekend om de Sky Tower. De Sky Tower is unieke vrijeval attractie waarbij bezoekers vanop een hoogte van 40 meter, 30 meter naar beneden vallen. De 30 meter lange val wordt opgevangen door een groot vangnet waar de adrenalinejunkies in terecht komen na de sprong. Themeparkfreaks bezocht dit park vorig jaar en wij kunnen alvast beamen dat dit een adembenemende en nooit te vergeten ervaring is. Foto’s van ons bezoek kan je hier terug vinden. Een video van de Sky Tower kan u hieronder bekijken.

 

In het park staan ook 5 achtbanen waarvan er 2 over kop gaan. Voor de durvers is er Cobra, een Inverted Coaster van Sartori Rides International en gaat 3 keer over kop. De andere Looping Coaster is Orkanens Øje van Pinfari en heeft 1 inversie. Voor de families heb je een Spinning Wilde Muis van Zamperla. Voor de jongere kinderen heb je Bisværmen, een Spinning Coaster van de SBF Visa Group en Dragen, een Big Apple van Pinfari.

 

Bronnen: Tivoli Friheden, Wikipedia