Meer details bekend over Toy Story Land

Disney Hollywood Studios zal een uitbreiding krijgen in de vorm van een Toy Story Land. In dit themagebied komen er 2 nieuwe attracties. Ook een bestaande attractie zal aan deze zone toegevoegd worden.

 

Toy Story Mania, de 3D Shooter zal uitgebreid worden. De attractie zal een 3de track openen. Ook de ingang wordt vernieuwd. Waar voorheen de ingang onderdeel was van het Pixar themagebied zal het dus nu bij het Toy Story Land horen.

Een nieuwe attractie in het gebied is de Alien Swirling Saucers. In deze attractie neem je plaats in een UFO, maar terwijl je rondvliegt, zal je moeten oppassen voor de grijper. Deze attractie is immers aangekleed als de enorme grijpmachine vanuit de 1ste Toy Story film. Deze unieke attractie combineert jazz muziek met licht en geluidseffecten.

De andere nieuwe attractie is de achtbaan Slinky Dog Dash. Tijdens de rit zal je bekende personages uit de filmserie tegenkomen. Andy, de jongen van wie al het speelgoed is in de Toy Story films heeft een achtbaan gebouwd met zijn mega achtbaan speelset. Maar hij heeft ook ander speelgoed gebruikt om de ultieme attractie neer te zetten. Hieronder ziet u al een voorproefje.

 

 

Bron: Disney

Foto: Disney