Ice Mountain Adventure Park opende tweede indoor Sky Dive attractie van België

In het Henegouwse Komen werd onlangs de tweede Sky Dive Attractie van België geopend. Het Ice Mountain Adventure Park werd hiermee meteen de krachtigste Indoor Skydiving mogelijkheid ter wereld.

 

Ice Mountain opende in 1999 de deuren, toen nog enkel als indoor skipiste. Door de jaren heen breidde het park voortdurend uit. Zo kan je er nu ook paintballen, lasergamen, een klimparcours overwinnen en voor de kinderen vind je er zelfs een kinderboerderij.

In de krachtige windtunnel word je door middel van een opwaartse luchtstroom omhoog gestuwd. Deze wordt gegenereerd door vier turbines.  Er worden snelheden gehaald tot 300 km/u. De vluchtkamer heeft een diameter van 4,35 meter en een vrije vluchtruimte tot 15 meter hoog. Het bouwwerk is 22 meter hoog.

 

De attractie is toegankelijk vanaf 4 tot 99 jaar. Met deze nieuwigheid wil het park zich meer en meer profileren als een jaarrond attractie.

 

Bron en foto: Ice Mountain Adventure Park