Jungle Mission in Bellewaerde viel in de prijzen

De attractie Jungle Mission heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards de prijs van “Beste beleving in de zoo” gewonnen. De awards worden uitgereikt op basis van onlinestemmen en een vakjury.  Voor Bellewaerde is het winnen van deze prijs een mooie erkenning voor de typische familieattractie.

 

Beste beleving in de zoo

Bellewaerde heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards de award gewonnen voor het “Beste beleving in de zoo” met de attractie Jungle Mission.  De Diamond ThemePark Awards zijn de oscars van de Belgische & Nederlandse pretparken.  De awards worden uitgereikt op basis van online stemmen en een vakjury.  Zo’n 45.000 mensen brachten hun stem uit.  De vakjury is samengesteld uit pretparkfans uit België en Nederland die minstens 20 parken per jaar bezoeken en dus echte pretparkspecialisten zijn.

Het winnen van deze prijs is voor Bellewaerde een erkenning van de jarenlange inspanningen om steeds opnieuw de bezoekers te verbazen met unieke belevingen voor de hele familie.

 

Jungle Mission

Jungle Mission is een waterattractie die de hele familie meeneemt op een spannende expeditie naar het hartje van de Jungle.  Bellewaerde combineert in deze attractie zijn unieke mix van attracties, dieren en natuur.  In Jungle Mission maken de bezoekers een adembenemende boottocht vol van emoties, spanning en ontdekkingen.  Voor de realisatie van Jungle Mission in 2011 werd voor het eerst beroep gedaan op de bezoekers van het park en hebben 10 Vlaamse kinderen samen met 5 bekende creatievelingen de attractie mee helpen ontwerpen.

 

Alle winnaars kan je hier vinden.