Monsterlijke testritten in Adventureland Park

Adventureland Park opent dit jaar een nieuwe achtbaan en het is alvast geen kleintje. The Monster, zoals de baan noemt, werd gebouwd door de Duitse bouwer Gerstlauer en is een zogenaamde Infinity coaster, zoals we die ook kennen van Karnan in Hansa Park of Karacho in Tripsdrill.

 

9 mei 2016 was voor Adventureland Park een grote dag, deze dag kwam Monster, de nieuwe achtbaan voor het eerst tot leven. Deze infinity coaster, gebouwd door Gerstlauer bevat maar liefst 5 inversies, een verticale lifthill en heeft een hoogte van 40.5 meter. Tijdens de rit, die 762 meter lang is ga je doorheen 2 dive loops, een corkscrew een immelman en een traditionele looping.

 

 

De achtbaan zal openen in juni en kreeg een monsterlijk thema, voornamelijk de karretjes hebben een indrukwekkende look. Ook de gifgroene track valt behoorlijk op.

 

Bron en foto: Adventure Island