Het hotel van Fårup Sommerland is geopend

In mei 2016 opende het Deense pretpark Fårup Sommerland een nieuw viersterrenhotel, met maar liefst 51 kamers. Zoals Søren Kragelund, de CEO van het park, al bevestigde in een interview met de Themeparkfreaks, was dit al jaren een droom van het management, die eindelijk werkelijkheid wordt. Het hotel is gelegen aan de rand van het park en is geschikt voor het hele gezin.

 

De bouwkosten van dit hotel bedragen 45 miljoen Deense kroon, wat overeen komt met ongeveer 6 miljoen euro. Het hotel is voorzien van een bos thema. De afwerkingen zijn dan ook allemaal gedaan met fijn houtwerk. Deze stijl wordt doorgetrokken doorheen alle kamers en zalen.

Bezoekers kunnen genieten van alle comfort: Zachte (dubbele) bedden, kinderbedje, gratis wifi, televisie, koffie/tea service, een ruime badkamer met douche en een terras of balkon.

Dineren of ontbijten kan op het uitgebreide terras of in het sfeervolle restaurant, met een prachtig zicht op het meer. Een leuk weetje is dat de suspended achtbaan ‘Orkanen’ over dit meer gebouwd is, ze gaat trouwens deels doorheen een tunnel, gelegen onder het wateroppervlak.

Naast het pret- en waterpark, kunnen de bezoekers ook genieten van een indoor/outdoor speeltuin. Personen die in het hotel verblijven, zullen ook een half uur voor openingstijd toegang krijgen tot enkele attracties.

Je hebt de opties tussen een standaard kamer of een grote (familiale) kamer. De grote kamers hebben allen een prachtig zicht op het meer en enkele achtbanen waaronder Orkanen en Falken. De standaard kamers hebben een aangenaam uitzicht op het bos.

De prijzen variëren tussen de 287 en 327 euro voor een overnachting met twee dagen toegang tot het park.

Honden zijn toegelaten, mits een kleine meerprijs.

Bron: Fårup