Avonturenpark Hellendoorn opent vervroegd Aquaventura Slidepark

Vandaag opent Avonturenpark Hellendoorn vervroegd het Aquaventura Slidepark. De zonnige weersverwachting is reden dat het park het slidepark eerder opent dan voorgaande jaren. Bezoekers kunnen dit weekend van 13:00 tot 16:00 uur genieten van de waanzinnige glijbanen die het slidepark te bieden heeft.

 

Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander, allen voorzien van uitglijdbakken. Het waterpark heeft verschillende ligweides en plekken om te genieten voor en na het glijden, er is geen zwembad aanwezig. Waterpret is dus gegarandeerd in het unieke Aquaventura Slidepark. De exotische palmbomen, het heerlijke zandstrand en de vrolijk gekleurde glijbanen geven een ultiem zomers gevoel. De allerkleinsten kunnen hun lol op in het pierenbad.

 

Als je Aquaventura Slidepark komt bezoeken, vergeet dan niet de volgende spullen zelf mee te nemen:

–    Zwemkleding

–    Handdoek

 

Aquaventura Slidepark kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. Het is niet mogelijk om vanuit het Slidepark Avonturenpark Hellendoorn te verlaten. Een Slidepark ticket is zowel online als aan de kassa van het Avonturenpark verkrijgbaar vanaf slechts € 3,00 per persoon.