Rodel- und Freizeitparadies St. Englmar test Voglwuide Sepp

Rodel- und Freizeitparadies St. Englmar opent dit jaar een gloednieuwe achtbaan gebouwd door de Duitse bouwer Zierer. Zierer heeft speciaal voor St. Englmar een unieke lay-out ontworpen die van het heuvelachtig landschap gebruik maakt. Hierdoor zal de achtbaan nooit meer dan 9 meter boven de grond komen, maar toch een hoogteverschil van 27 meter overbruggen. De achtbaan is 755 meter lang, wat het de langste rollercoaster van Beieren maakt. Tijdens de afdaling behaalt het treintje een snelheid van 60km/u.

 

Gisteren postte het park een filmpje van de allereerste testritten. Het treintje gaat bij het begin van de rit over meer dan één lifthill, om zo het terrein te overbruggen waarop deze gebouwd is. Het mooie treintje gaat daarna doorheen een bochtig parcours, waarin meerdere helixen verwerkt zitten.

 

 

 

Foto en filmpje : St Englmar