Kings Dominion sluit houten achtbaan Hurler een jaar voor renovatie

Kings Dominion, gelegen in Virginia, Amerika, heeft een mooie collectie aan achtbanen, waaronder vier houten achtbanen. Twee van die houten achtbanen, Rebel Yell en Grizzly werden de afgelopen jaren al onder handen genomen om ze opnieuw soepeler te make. Nu sluit het park Hurler voor een jaar, wat er op wijst dat hier een grondigere renovatie zal gebeuren.

Hurler werd gebouwd in 1994 door International Coaster Inc. Een bedrijf dat maar twee houten achtbanen gebouwd heeft in het verleden, beide met de naam Hurler. De andere Hurler werd in hetzelfde jaar geopend in Carowinds, een park uit dezelfde pretparkgroep Cedar Fair.

Welke werken precies uitgevoerd zullen worden is momenteel niet geweten, maar verwacht wordt is dat Hurler dezelfde behandeling zal ondergaan als Ghost Rider in Knott’s Berry Farm, waar GCI de volledige achtbaan aan het renoveren is. Ook nieuwe Millenium Flyer treinen zijn zeker niet uitgesloten.

Het park heeft wel bevestigd dat men hoopt de achtbaan te heropenen in 2017, na een grondige renovatie. Meer informatie zou later vrijgegeven worden.

 

 

Bron: KDfans