Parques Reunidos wil Nickelodeon parken openen over heel Europa

Viacom International Media Networks en Parques Reunidos slaan de handen in elkaar om meerdere Nickelodeon parken te openen. Het eerste Nickelodeon park zou op in 2017 al openen in Spanje. Het idee kwam er naar aanleiding van het populaire Nick Land in Movie Park Germany en Nickelodeon Land in Parque de Atracciones in Madrid.

 

De eerste locatie is gelegen in Murcia’s Centro Comercial Thader een shopping center dat geleid wordt door Metrovacesa, een groep die meerdere schoppins centra uitbaat in Spanje. Het indoor park zal een behoorlijke oppervlakte krijgen van 34.000 m2. Men zal er meerdere interactieve activiteiten terug vinden, een avonturen zone en Nickelodeon geïnspireerde ruimtes. Het park richt zich vooral op kinderen die heel wat kleurrijke attracties kunnen beleven en ook zijn er meet en greets mogelijk  met de vele personages zoals SpongeBob SquarePants, Dora the Explorer, Teenage Mutant Ninja Turtles, PAW Patrol en The Fairly OddParents.

 

Bron en foto: Parques Reunidos