Hoe promoot je een houten achtbaan als Viper in Wanda City Nanchang?

Wanda City Nanchang opent dit jaar de deuren. Het park is een onderdeel van de Wanda groep, dat enorm blijven groeien in de pretparkwereld. In 2009 opende de groep haar eerste park, in 2015 een tweede. Maar dit jaar opent de groep maar liefst 3 parken.  Wanda City Nanchang zal in mei openen en werd gebouwd op de site van het gesloten park Treasure Gourd Farm, die geopend was van 2009 tot 2014.

 

De reclamecampagne voor het park is onlangs gestart. Maar hoe promoot je nu een houten achtbaan als Viper?. Wel Wanda koos er voor vooral de mannelijke hormonen aan te spreken. De reclamecampagne draait om enkele mooie stewardessen die je uitnodigen een ritje te maken in Viper, de houten achtbaan van het park.

Viper werd gebouwd door GCI, de achtbaan is 1.557,8 meter lang en behaald een snelheid van 99,9 km/h.  Natuurlijk is Viper niet de enige achtbaan in het park, er komen meerdere achtbanen die toch wel de moeite waard zijn.

Ook Havoc in Heaven Palace wordt een ongetwijfeld een achtbaan om u tegen te zeggen. Deze werd gebouwd door Intamin Amusement Rides en kreeg een hoogte van 74 meter, op deze megacoaster wordt een snelheid behaald van 136 km/h.

De derde grote achtbaan van het park is Soaring Dragon & Dancing Phoenix, een hangende achtbaan gebouwd door Beijing Shibaolai Amusement Equipment. Bij deze achtbaan krijg je zes inversies voorgeschoteld.

Ook aan het familiale aspect werd gedacht met een spinnende wilde muis en een grotere versie van de Wacky Worm.

 

Bron en foto’s: VHCoasters