De nieuwigheden voor Ravensburger Spieleland

Op 19 maart opende Ravensburger Spieleland de deuren voor een nieuw seizoen. Dit park staat volledig in het teken van de gezelschapsspellen. Het park richt zich voornamelijk op kinderen, waar heel wat attracties voor klaar staan. Dit jaar voegt het park opnieuw enkele nieuwigheden toe.

 

Bosch Car Service Werkstattwelt

Al doende leert men, dat is de leuze voor deze nieuwigheid. Samen met hun ouders kunnen de kinderen in deze garage heel wat leren. De nieuwe attractie is 600 m2 groot. Voor deze garage werd samengewerkt met Bosh Car Service. Ouders kunnen samen met hun kinderen een wedstrijdje ‘om ter snelst een wiel vervangen’ houden. Men heeft hiervoor vier voertuigen en professioneel materiaal ter beschikking. De peuters kunnen zich uitleven in de mini workshop.

© Ravensburger Spieleland
© Ravensburger Spieleland

 

Basketball mit der Maus

Bij dit spel is het de bedoeling om met je basketbal door een hoepel te gooien en punten te verzamelen samen met de oranje muis en de olifant. Er zijn in totaal 16 basketvelden om te spelen waarbij telkens drie punten te scoren zijn.

De winnaar is diegene met de meeste punten, de rasechte kampioenen kunnen tot 192 punten scoren.

 

© Ravensburger Spieleland
© Ravensburger Spieleland

 

Nieuwe films en shows

In de 4D-cinema, gelegen in Future World komt de nieuwe film ‘Team Speed’, een film waarbij je de fascinerende wereld van de treinen ontdekt. In de muizencinema komt de nieuwe film Wild Cats 3D. Op een tocht door de verlaten duinen van Namibië toont de “Lion Whisperer” Kevin Richardson zijn passie voor grote katten en hun ongewone wereld.

Voor het entertainement zorgt de gekke clown Miko in zijn ‘Clownshow mit Miko’. Hij brengt een show vol humor en magie.

 

Nieuw vakantiedorp in de zomer

Via het vijf hectare grote Ravensburger Playland vakantiedorp krijg je een directe toegang tot het attractiepark. Het vakantiepark heeft 496 bedden in drie verschillende categorieën met gezinsvriendelijke accommodaties.

De bezoekers hebben keuze uit 60 chalets. Er komen ook 40 plekken waar men een mobilehome kan zetten.

© Ravensburger Spieleland
© Ravensburger Spieleland

 

 

 

Bron en foto’s: Ravensburger Spieleland