Warner Bros. Movie World Australië opent monsterlijke looping attractie

Het Australische park Warner Bros. Movie World Australië, wil in oktober uitpakken met een nieuwe, monsterlijke looping attractie. Wat deze precies wordt blijft voorlopig geheim. De aankleding zal in de stijl van de DC Comics hebben, vol met slechteriken. De attractie kreeg de titel Doomsday Destroyer.

 

Het park wil de komende jaren flink gaat uitpakken, allereerst zal er een wereldunieke attractie komen, die dit jaar opent. Later zullen ook een nieuw hotel en nieuwe achtbaan gebouwd worden. Wanneer de achtbaan precies zal openen is niet geweten, maar ook deze beloofd de moeite te worden.

De nieuwe attractie voor dit jaar wordt als volgt aangekondigd: De slechteriken van DC Comics zullen losgelaten worden in een themazone die je volledig zal onderdompelen in hun wereld. De Doomsday Destroyer, een monsterlijke looping attractie zal hiervoor verantwoordelijk zijn. Het doel is de massa vernietiging te behoeden, al is het soms goed om slecht te zijn.

In het park zijn er volop sloopwerken gaande in het Wilde Westen gebied, mogelijk zal dit ook de locatie van de attractie worden.

 

Bron en foto: Warner Bros. Movie World Australië