Stand van zaken bij Disneyland Shanghai

Over enkele maanden opent Disneyland Shanghai de deuren. De ticketverkoop start eind maart. Het resort omvat een Disneypark, Disneyhotel, Toy Story hotel, Disneytown en Whising Star Park. De openingsdatum is 16 juni 2016.

 

De eerste foto’s tonen de constructie van het Disney-kasteel, dat zich in het gebied Fantasyland zal situeren. Voor dit grootste kasteel ooit in een Disney-park, koos men ervoor om te werken rond een mix van alle Disney-prinsessen, daar waar bij de andere Disney-kastelen steeds één prinses centraal stond.

 

 

Mickey Avenue wordt de hoofdingang van het park. Het zal de eerste maal zijn dat deze geïnspireerd wordt op de kleurrijke personages Mickey en zijn vriendjes. Hier kunnen de gasten op de foto met hun favoriete Disney personages. Avenue M Arcade, een van de vele shops op de avenue, zal de grootste collectie aan souvenirs aanbieden.

Ook de attractie Hunny Pot Spin, gebaseerd op Winnie The Pooh, en het Tangled restaurant beginnen vorm te krijgen.

 

 

De attractie waar het meest wordt naar uitgekeken is ongetwijfeld de achtbaan TRON Lightcycle Power Run. Hierin nemen de gasten plaats op Lightcycles voor één van de meest intense avonturen van alle Disney-parken.

 

 

Bron: insidethemagic