Slagharen wil verder investeren in de toekomst

Om de concurrentie bij te blijven wil men nog miljoenen gaan investeren, een beursgang en verkoop van de overkoepelende groep wordt ook niet uitgesloten. Dat blijkt uit een toespraak die Wouter Dekkers hield op de jaarvergadering van de plaatselijke politiek.

 

Het pretpark Slagharen wil opnieuw miljoenen gaan investeren. Zo wil het de concurrentie geen kans geven. Dat vertelde general manager Wouter Dekkers maandagavond tijdens de jaarvergadering van Plaatselijk Belang. Dit jaar werden al heel wat investeringen gemaakt in het opknappen van attracties, nieuwe accommodaties en horeca.

Parques Reunidos wil ook naar de beurs te gaan, waardoor een verkoop van de Spaanse groep niet ondenkbaar blijkt.

Behalve het bouwen van een grote berg van maar liefst zeven meter hoog wordt eveneens ingezet op nieuwe attracties en bouwen van vakantiehuisjes aan de Knappersveldweg. De berg viel al op te merken in de nieuwe visuals van het park.

12592778_10153961816182491_7873353372578560910_n

Onderhoud en renovatie van de bestaande attracties, veiligheid en een verbetering van het imago spelen een zeer belangrijke rol in de bedrijfsvoering, die Wouter Dekkers voert. Volgens de CEO van het park komt het geld met bakken binnen maar gaat het even snel terug buiten.

Het park trekt ongeveer 1 miljoen bezoekers per jaar. Ook daar wil het park aan verder werken. Een verbetering van het imago, een verbetering van de kwaliteit, nieuwe attracties en investeringen in het vakantiepark zal de grootste aandacht krijgen in de komende jaren.

Het is dus niet ondenkbaar dat Thunderloop vervangen zal worden. Dit boegbeeld uit 1979 werd gebouwd door Schwarzkopf. De laatste jaren werd geïnvesteerd in deze achtbaan, maar aan alle mooie liedjes moet ooit een einde komen.

 

Bron: slagharen.info