Foto’s onthullen: Zwaartekracht verdwenen bij Lost Gravity

Bij de nieuwe spectaculaire achtbaan Lost Gravity in Walibi Holland, is alle zwaartekracht verdwenen. Dit werd duidelijk aan de hand van nieuwe foto’s die verschenen. Ondertussen is ook de volledige soundtrack van de achtbaan te beluisteren en zijn de testritten volop aan de gang.

Bomen staan ondersteboven, helikopters zijn neergestort, auto’s liggen verspreid op het terrein en tafels staan tegen het dak, kortom, niets lijkt nog normaal te zijn. De zwaartekracht is het noorden kwijt en dat zullen de bezoekers kunnen ervaren wanneer ze vanaf 24 maart de nieuwste achtbaan van Nederland gaan kunnen ontdekken.

 

Ondertussen is ook de volledige soundtrack van Lost Gravity online verschenen. Zowel op YouTube als Spotify kan je het volledige liedje van Mr. Polska beluisteren. Move Up (Lost Gravity) zal officieel uitgebracht worden op 18 maart. Het liedje bevat alvast een leuke beat en melodie.

 

Vorige week zijn ook de testritten begonnen. Lost Gravity zal een snelheid van 87km/u behalen en is 32 meter hoog. Achtbaan zal verschillende speciale elementen en 2 inversies bevatten. Bezoekers kunnen met 8 tegelijk in een karretje zitten. De passagiers die plaatsnemen op de buitenste zitjes, zullen tijdens de rit geen vloer onder hun voeten hebben om zo een nog vrijer gevoel te ervaren.

 

Wil je alles weten over Lost Gravity en op de hoogte blijven van de laatste updates? Bekijk dan zeker onze bouwupdates.

 

Foto’s + Video: Laurens van Heerde, Muziek: Nouveau Riche Music