Nieuwe concepttekeningen vrijgegeven voor de nieuwe Rivers of Light show in Animal Kingdom

Rivers Of Light wordt een gloednieuwe avondshow voor Disney’s Animal Kingdom. De locatie van de show is gelegen aan de Discovery River Lagoon. In de show zal gebruik gemaakt worden van mistschermen, drijvende lantaarns, lichten, mist en projecties. Ook zullen er live artiesten te zien zijn. De show moet in première gaan in de lente.

 

Rivers Of Light is een gloednieuwe show voor het Animal Kingdom park van Disney. De show werd geïnspireerd op de traditionele Aziatische lantaarn festivals en de aurora borealis oftewel het noorderlicht.

Michael Jung, een imagineer van Disney vertelt hierover: “Er bestaat een oud geloof dat vertelt dat overleden dieren naar een andere wereld vertrekken, tijdens deze overgang dansen ze in de lucht en vormen ze de ‘Rivers Of Light’.”

De show zal plaatsvinden op de Discovery River en zal ultramoderne effecten bevatten als projecties, waterschermen, magische lantaarns, live optredens, muziek, schaduwpoppen en veel meer. De show begint met twee mythische presentatoren die naar de rivier gaan om het geschenk van het licht te overhandigen.

Lotus lantaarns zullen transformeren naar prachtige fonteinen. Vier gigantische dierenfiguren: een uil, een tijger, schildpad en een olifant, zullen verschijnen en transformeren, wanneer hun geesten tot leven komen op de waterschermen. De presentators zullen vuur en water voorstellen.

Michael vertelt nog dat dit een unieke kans zal worden: “Nooit eerder konden onze gasten het park ontdekken na zonsondergang.”

 

Bron en foto’s: Disney