Nieuwe attractie voor Pleasurewood Hills

Pleasurewood Hills is een Engels pretpark, op 10 minuutjes van Great Yarmouth gelegen, in het park staan heel wat familie attracties, waar dit jaar nog eentje zal bij komen. Het park opent een zweefmolen, een attractie die opnieuw heel populair lijkt te zijn. Dit jaar alleen al openen meerdere parken zo’n zweefmolen, denk maar aan Holiday Park, Le Pal, Zoosafaripark Stuckenbrock en OK Corral.

 

Het familievriendelijke park Pleasurewood Hills, gelegen in Engeland trekt ook dit jaar de familiale kaart. Vorig jaar opende het park botsauto’s, dit jaar pakt het uit met een nieuwe zweefmolen. Een klassieker die terugkeert, vertelt het park zelf. In 1988 openende er namelijk ook al een zweefmolen die tot 1996 in het park bleef, verder had het park een kleinere variant, waar dit jaar afscheid van genomen wordt. Sky Hooks openende in 1999.

Ook het boottochtje Tales of the Coast zal dit jaar niet meer heropenen, deze attractie openende in 1984 en sluit nu na 32 de deuren. Deze attractie nam je mee langsheen heel wat fluorescerende taferelen.

© pleasurewood Hills
© pleasurewood Hills

 

Bron: Pleasurewood Hills, Pretparken

Foto: Pleasurewood Hills