Nieuwe attractie voor Parc Du Bocasse

Parc Du Bocasse, gelegen in Hoog Normandie te Frankrijk kondigde de komst van een dino zone eerder al aan. Die zone zorgt er voor dat het park zomaar eventjes verdubbeld in grote. Er kwam vorig jaar al een nieuwe achtbaan te staan, die dit jaar aangekleed wordt.

 

Het Frans parkje, Parc Du Bocasse, investeert de laatste jaren enorm, vorig jaar opende Splash City, een vernieuwing voor het oude waterpark, een vrije val toren en kreeg het park een nieuwe 4D-film.

Verder opende de nieuwe achtbaan, Jurassic Coaster, een spinning coaster gebouwd door de Italiaanse bouwer Zamperla. Deze achtbaan wordt dit jaar verder aangekleed, zodat deze perfect in de dino zone past. Ook de spinning raft ride krijgt een nieuw jasje.

 

Nieuw voor dit jaar wordt een Rocking Tug, gebouwd door Zamperla. Deze attractie kennen we ook van Fogg’s Trouble in Slagharen of Stormy Cruise in Movie Park Germany. Deze bootjes gaan op en neer over een rail om daarbij rond te draaien.

Om de nieuwe attractie te plaatsen, werd de oude Le Tournicauto, een Demolition Derby, eveneens gebouwd door Zamperla, afgebroken.

 

Bron en foto’s: Parc Du Bocasse