Nieuwe achtbaan in Europa-Park is volledig af

De track van de nieuwe achtbaan in Europa-Park is klaar. Zopas verscheen er een luchtfoto op het internet die een volledig overzicht geeft over de bouwplaats. Hierdoor kunnen we zien dat de baan volledig af is en krijgen we ook een beter beeld van de lay-out.

Meteen na sluiting van het zomerseizoen 2015 begon Europa-Park al aan de eerste voorbereidingen van het nieuwe themagebied Ierland. Dit nieuwe themagebied is het 14e themagebied van het park en zal in het voorjaar van 2016 openen voor het publiek. De bestaande Kinderwereld zal een enorme facelift ondergaan en er komt een nog groter aanbod voor het hele gezin. Jong en oud kunnen zich opmaken voor nieuwe avonturen, attracties en een grote indoor speelhal in typische Ierse stijl.

In dit Iers themagebied werd er ook een achtbaan gebouwd speciaal voor de allerkleinsten. De achtbaan heeft de vorm van een ovaal en is 80 meter lang. De achtbaan waarvan de naam nog niet bekend van is, werd gebouwd door Mack Rides.

© Themepark.nl
© Themepark.nl

De familie Mack is eigenaar van Europa-Park, dat onlangs nog werd uitgeroepen tot beste pretpark ter wereld. Het park telt 13 achtbanen waarvan er 11 gebouwd zijn door Mack Rides (het bedrijf van de familie Mack).

 

Foto: Themepark.nl