Bekijk hier de volledige videoclip van Move Up (Lost Gravity) in HD

De videoclip passende bij de soundtrack van Lost Gravity, is vandaag onthuld. Walibi Holland plaatste de videoclip van hun nieuwste achtbaan daarnet op Snapchat.

 

In de videoclip zien we zanger Mr. Polska op de grond liggen terwijl de camera rond hem draait. Daarna loopt Mr. Polska samen met 2 honden doorheen een verlaten gebouw met verschillende zwevende autowrakken. Verder zijn er ook danseressen in de videoclip aanwezig. Twee weken geleden verscheen voor het eerst het nummer online toen muziekwinkel Armada Music Store het nummer op hun website plaatste. Ondertussen verscheen het ook al op Spotify, YouTube en andere kanalen. Move Up (Lost Gravity) duurt 3 minuten en 4 seconden. Onderaan het artikel kan je de volledige songtekst terugvinden.

 

Mr. Polska is een Nederlandse-Poolse rapper die enorm populair is bij de Nederlandse jeugd. In België kennen we Mr. Polska voornamelijk van zijn lied “Krokodil” dat bij ons 2 weken in de Vlaamse Ultratop 50 stond en als hoogste positie de 40ste plaats wist te veroveren. In Nederland wist Mr. Polska samen met Ronnie Flex 18 weken in de Nederlandse Top 40 hitlijst te staan met het liedje “Niemand”, het nummer behaalde een 3de plaats. De Nederlandse jeugd zal Mr. Polska ook kennen van zijn andere liedjes “Hausa wausa”, “Vlammen” en “Zusje”.

 

Alle nieuws over Lost Gravity kan je hier bekijken.

 

Songtekst:

I need to unlock like a phone

My motion has me to be unfrozen

Can hardly talk about it

I know everything, I know everything, yeah

can’t be this lost one no more

I need that power

to win this fight

so I glow up, and walk away

Moving up, way up, Moving up, stay up 4x

Stay up

Stay up

Stay up

I’m not sure what I’m doing wrong

Some days I feel like going crazy

I need to stop this doubting

I lost gravity, this isn’t me

can’t be this lost one no more

I need that power

to win this fight

so I glow up, and walk away

Moving up, way up, Moving up, stay up 4x

 

 

 

Video: Walibi Holland, Nouveau Riche Music

Songtekst: Musixmatch