Krijgt Hansa-Park een Sky Fly attractie?

Hansa-Park is een park dat de afgelopen jaren sterk heeft geïnvesteerd, denk maar aan Kärnan, een Gerstlauer Infinity Coaster en dit jaar de kiddiecoaster Der Kleine Zar. Dit jaar werd ook afscheid genomen van twee attracties, de Star flyer, Torre Del Mar, en El Paso Express werden ondertussen verwijderd uit het park.

 

De wachtrij van Kärnan werd afgelopen winter volledig gedecoreerd. Op deze manier komt het verhaal achter de attractie meer tot zijn recht. In die wachtrij doken nu muurschilderingen op van een attractietype dat we kennen als de Sky Fly, gebouwd door Gerstlauer. Die Sky Fly op de tekeningen is gethematiseerd als een reusachtige katapult.

Momenteel wil het park nog niet bevestigen of ontkennen dat deze Sky Fly in de toekomst in het park zal verschijnen. Het enige dat we weten is dat er twee attracties verdwenen zijn en men eerder zei dat er ook twee nieuwe in de plaats zouden komen. De eerste is alvast de achtbaan Der Kleine Zar, de tweede is tot op heden nog onbekend.

hansa_park_skizze (1)

 

Foto: Airtimers