Cobac Parc opent dit jaar een Magic Bikes attractie

Cobac Park is een themapark geopend in 1975 en gevestigd in Lanhéli , in Ille-et-Vilaine (Frankrijk). Op het domein van 12 hectare vind je ongeveer dertig attracties en een waterpark, genaamd Aquafun Park. Dit jaar breidt het park uit met een nieuwe kinderattractie, de Magic Bikes.

 

Cobac Parc werd in 2012 opgenomen in de Looping Group, vorig jaar vierde het park nog haar 40ste verjaardag. In dat verjaardag jaar kwamen er geen nieuwigheden, maar dit jaar wil het park daar verandering in brengen.

De Magic Bikes attractie werd gebouwd door Zamperla. De Magic Bikes bedien je deels zelfs, wanneer de attractie gaat draaien moet je fietsen om omhoog te gaan. Deze attractie vinden we ook terug in de Plopsa parken met de Vliegende Fietsen.

 

 

Het park biedt een mooie waaier van attracties aan, die vooral gericht zijn op gezinnen met kinderen. In het park vinden we ook en achtbaan terug. Deze achtbaan, Corsaire, werd gebouwd door Soqeut Rides.  Het attractiepark heropent op 3 april, het waterpark op 4 juni.

 

Bron en foto’s: Cobac Parc