Club Psyké in Walibi Holland gaat laatste jaar in

Donderdag opende Lost Gravity, de allernieuwste attractie van Walibi Holland. Ook volgend jaar zal er een nieuwe attractie openen. Wij spraken met directrice Mascha Van Till en konden op deze manier net iets meer te weten komen over de nieuwe attractie.

Toen we na de spectaculaire opening van Lost Gravity met Mascha Van Till spraken, vroegen we haar naar de toekomst van de 5D film in Club Plsyké. Walibi en zijn vriendjes spelen in de 5D Expierience immers de hoofdrol en onlangs werd bekend gemaakt dat 6 van de 7 hoofdpersonages uit Walibi Holland zullen verdwijnen. Haaz, Zenko, Fibi, Squaad, Loco en Motiv zullen dit jaar niet meer in het park te zien zijn, alleen Walibi zelf zal nog rondlopen. Mascha Van Till vertelde aan ons dat Club Psyké aan zijn laatste jaar bezig is: “Dit jaar zal de 5D film het laatste jaar te zien zijn en dan verdwijnt die”. Er zal ook geen nieuwe 5D film getoond worden: “Nee, er komt iets heel anders” aldus Mascha. Dit zou best wel eens de nieuwe attractie voor 2017 kunnen worden, want toen we hierop doorvroegen antwoorde Mascha lichtjes in paniek: “Nu heb ik al teveel gezegd!”

Mascha Van Till heeft ook een goede reden waarom de figuren van W.A.B. en de Skunx uit het park verdwijnen: “Zolang je in Sinterklaas gelooft, geloof je in mascottes. De meeste van onze bezoekers geven er niet om”. Ook de shows met W.A.B. en de Skunx zullen dit jaar niet meer terugkeren: “Onze bezoekers zijn hierin niet geïnteresseerd en ze gaan al helemaal niet zitten voor een show”. Er komen echter wel optredens van artiesten en dj’s: “We zullen wel voor goede dj’s en danseressen zorgen in het park” aldus de directrice.

Voor Halloween zal Walibi Holland ook met een nieuwe ervaring komen. Deze zal nog spannender zijn dan de bezoekers gewend zijn. “Ik weet dat jullie veel gewoon zijn, maar ik ben benieuwd of jullie daar in zullen durven”. De halloween fright nights zijn ieder jaar een waanzinnig succes in Walibi Holland. Met deze nieuwe ervaring zal het totaal aantal spookhuizen op 5 komen.