Nieuwe attractie voor Adventure Island

Het Engelse park Adventure Island investeert dit jaar in een gloednieuwe beleving. Met de nieuwe darkride  ‘Adventureville’ wil men voornamelijk de jongste bezoekers aanspreken. De nieuwe attractie zou klaar moeten zijn voor de Engelse paasvakantie.

 

De nieuwe attractie wordt momenteel volop gebouwd. Het beloofd een reis te worden doorheen een knotsgekke wereld vol fun. De nieuwe darkride zal de oude darkride ‘Devil’s Creek’ vervangen. “Adventureville is een belangrijke nieuwe uitbreiding voor het park,” vertelt de directeur Marc Miller. “We vervangen onze oude darkride voor een gloednieuwe, die boordevol technologische snufjes zit, om een zeer speciale ervaring te kunnen bieden aan de kinderen.”

De darkride wordt gebouwd en werd ontwikkeld door het team achter het park. General Manager Robert Roberts en Creative Director Paul Clapp stelden hiervoor een getalenteerd team samen. Robert vertelt nog: “ wij bouwen bijna al onze attracties zelf, dat is een traditie geworden. Op deze manier bieden we iets aan onze bezoekers, dat ze nergens anders kunnen vinden.”

Hoewel je de bouw niet kan zien gebeuren, kan je toch al een preview krijgen via het YouTube kanaal van het park.

 

 

Bron en foto: Adventure Island