Vier Ketnet Jr. Carnaval met de Smurfen, Hopla en Musti in Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa en Ketnet slaan opnieuw de handen in elkaar om kinderen een onvergetelijk carnavalsfeest te bezorgen. Tijdens de krokusvakantie genieten jong en oud van de dolle fratsen van alle Ketnet Jr.-figuren in een kleurrijke confettiregen.

Komende krokusvakantie gaan alle bezoekers volledig uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens het weekend zetten Bumba en Bumbalu het indoorpark op z’n kop met een knotsgekke show en polonaises in een kleurrijke confettiregen. Op weekdagen barst het feest helemaal los tijdens Ketnet Jr. Carnaval! Van maandag 8 t.e.m. vrijdag 12 februari zetten de Smurfen, Hopla, Musti, Bumba, Bumbalu, Kaatje, Viktor, Wickie, Halvar, Uki, Woezel en Pip, Samson en Piet Piraat samen met Ketnetwrapster Sarah het park op stelten.

“De krokusvakantie is al jaren een topperiode in Plopsa Indoor Hasselt.”, zegt Operations Coördinator Carmine Frisenda. “Dit jaar vieren we carnaval tijdens de weekdagen met alle Ketnet Jr.-figuren. Bijgevolg mogen we enkele speciale gasten verwelkomen. De Smurfen, Hopla, Musti, Uki en Woezel en Pip zijn normaal niet aanwezig in het park, maar ze staan te popelen om er met de Plopsa-figuren en alle bezoekers een spetterend feest van te maken!” Samen met Ketnetwrapster Sarah geven de figuren het beste van zichzelf tijdens een dolle liveshow. Daarnaast staan er ook nog een confettifeest, vele Meet & Greets en een grootse carnavalsparade op het programma. “Wie verkleed naar het park komt, maakt kans om mee te rijden in de parade.”, voegt Carmine Frisenda er nog aan toe. “Zet jullie feestneuzen dus maar op en trek jullie leukste verkleedpakje aan!”.

Ontdek het volledige programma en voordelige tickets via www.plopsaindoorhasselt.be