Drayton Manor stelt nieuwigheden 2016 voor

Het Britse park Drayton Manor Theme Park opent in 2016 een nieuwe attractie, genaamd Tamarin Trail. De opening van deze attractie staat gepland voor de lente van 2016.

Bezoekers zullen een wandeling kunnen maken doorheen nieuwe dierenverblijven en zo de verschillende apen van zeer dichtbij kunnen aanschouwen.
In totaal zullen er 8 nieuwe verblijven worden gebouwd, deze zullen hoofdzakelijk worden bevolkt door tamarins en marmosets. Tot nu toe is bekend dat het om 5 verschillende soorten zou gaan, de witlip-tamarin, de rode hand-tamarin, de keizer-tamarin, de katoen-tamarin en ten slotte de gewone marmoset.

De tamarin en het marmoset aapje zijn beide klauwaapjes uit de regenwouden van Latijns-Amerika. Deze kleine apen worden tussen de 175 en de 310 millimeter lang en 225 tot 900 gram zwaar. De vachtkleur verschilt van soort tot soort.

 

Drayton Manor is een pretpark, nabij de Britse stad Birmingham.
Het park biedt de bezoeker heel wat toffe attracties aan, waaronder de enigste stand-up achtbaan van Europa, genaamd Shockwave. Naast Shockwave, kan de achtbaanliefhebber zich vermaken op nog 4 andere leuke achtbanen. Breng zeker ook eens een bezoekje aan de dierentuin van het park en de rapid attractie Splash Canyon. De thrill-liefhebber haalt ongetwijfeld zijn hartje op in Apocalypse (een gigantische vrijevaltoren) of Maelstrom (een Gyro Swing attractie). Het park beschikt ook over enkele leuke darkrides, waaronder The Pirate Adventure (boot rondvaart) en The Haunting (mad house).

 

Bron: Drayton Manor